Me so hungry

Är hungrig just nu ... Jag och Jonathan käkade pankakor igår och det vart kvar typ 3, funderar på och äta dom. Jonathan är nere på stan och mamma är och handlar/tränar så det lär nog ta ett tag innan det blir middag. Mjo pankakor blir det nog :D

Har varit med Jonathan enda sen i Torsdags, eller han åkte hem en stund i Söndags, men han kom tillbaks senare på kvällen :) Vi har mest tagit det lugnt, kollat på tv o så. Jätte skönt, jag behöver verkligen ta det lugnt.

Imorgon så ska jag träffa en sjuksköterska för att kolla upp mitt kli-problem, hela jag har ju kliat som bara den i flera veckor nu och jag fattar inte vad det är. Hjälper inte att smörja in sig med hudlotion eller nåt och jag verkar inte vara allergisk mot nåt speciellt, men jag tror att det kanske kan ha nåt med stress att göra för det kliar lite mindre nu när jag tar det lugnt. Får hoppas att det inte är nåt "allvarligt".
Jag och Jonathan ska även ha filmkväll med So-pi-pi och Jo-ni-nis haha. Dom ska baka och ta med sig typ 2 filmer så ska jag och Jonis laga mat, får se vad vi lagar för nåt. Vi har inte så mycket mat hemma och jag orkar inte handla haha, men nåt hittar man väl på.
Jonathan skulle även köpa lite kläder imorgon så vi kanske hinner göra det med :)

På Torsdag så fyller jag år :D Yay, fyller 17. Känns inte så speciellt, hade varit mycket roligare att fylla 18 hehe, men det kommer.

Har inget kul att skriva om just nu så jag ska nog gå och värma mina pankakor och vräka i mig dom :D


Sötkissen var på besök i Söndags och igår :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0