Some things never change

Ja, som de flesta minns så skrev jag ett inlägg där jag berättade om hur jäkla irriterande jag tycker folk är som inte kan använda sina musikmobiler på rätt sätt.
Aja jag hade iaf en tid och passa idag så jag var tvungen och åka direkt efter jazzen sen så när jag hade varit på det där stället som jag skulle till så tog jag bussen hem och den bussen åker förbi min gamla (skit) skola så jag tänkte "ja nu så kommer säkert några irriterande ungar gå på" (haha sorry vad negativ jag låter hela tiden .. men jag hatar den där skolan och de flesta i den faktiskt ..min nya skola är den bästa på hela planeten! där ser ni inte så negativ hela tiden ;)) och såklart så gick ett par fjortisar på och gissa vad .. dom hade på sin jäkla musik på högsta volym(på mobilen såklart)! Så typiskt min gamla skola och alla dumma fjortisar i den att gå runt och störa allt och alla sådär ..

Aja ska berätta lite roligare grejer nu. So-pi-pi (Sophia, men jag har bestämt mig för och kalla henne So-pi-pi) bestämde sig för att gå på dansen ändå, wiiiee vart jätte glad!
En annan rolig sak som hände idag var att jag hittade låten som vi gör kickball change till på jazzen i skolan! Har försökt hitta den hur länge som och idag så gjorde jag det. Haha kommer hata den tills på Tisdag då vi har jazz igen haha måste sluta lyssna på den nu(så ja, bytte till en annan bra låt nu).

Imorgon ska jag träffa Otto! Whoop! Hon ska komma till min skola och försöka hitta mig haha hoppas det inte blir alltför krånligt och hitta varandra. Sen så ska vi ner på stan och byta ut mitt dumma nässmycke som är paj .. Blä för Glitters nässmycken med pärlor, de ramlar bara av. Använd superlim för och sätta fast den förbannade pärlan nästa gång!

Ska iväg och dricka lite mer saft .. Mmm.. saft haha.

Hörs kanske senare eller någon annan dag ha det bra.image18 Haha hittade en bild på Evelina och Mira på skolans hemsida xD Mira ser ju helt... galen ut! Haha.

image19
Var på gott humör idag innan skolan

Som ni ser här
image20

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag dansade på danscenter, och daansade jazzfunk:P

2007-09-26 @ 23:35:36
URL: http://ungmamma15.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0