Ångest my ass!

Man tackar så hemskt mycket för hjälpen med linnet (se inlägg här under). Aja var iaf en person som skrev att linnet var fint och det räckte för mig, I'm keeping it.

Usch, nu så börjar det låta som om det här kommer bli en modeblogg, men det ska det inte. So dont y'all worry!

Till min besvikelse så har min hals inte blivit bättre (jag vaknade klockan 3 imorse av att jag hade ont i halsen och sen dess så har det blivit värre) utan sämre!
Min mamma köpte två olika sorters halstabletter åt mig idag (jag nämner inga namn, ingen smyreklam här inte. Fast jag har väl redan gjort det haha) så jag sitter och testar den andra sorten nu och jag tror faktiskt den funkar bättre, halleluljah!

Klockan 21 idag så kollade jag på "min bäste väns bröllop" på ettan, den var faktiskt rätt så bra. Har sett den en gång förut, tyckte den var helt ok då med.

Ja just det för alla (typ ingen) som undrar hur det gick med min korv stroganoff så måste jag tyvärr meddela  att det inte vart nåt idag. Mamma kom hem med nå inbakad kyckling grejsimojs som vi värmde i ugnen, så jag hann aldrig göra min korv stroganoff. Får se om jag hinner göra det imorgon, har ju en grej planerad tills imorgon.


Haha, vad mycket jag har bloggat idag. Är lite konstigt att jag inte har hamnat på den där listan över mest aktiva bloggare. Fast det är väl sånna som skriver ungefär 20 (korta) inlägg om dagen ... Jag däremot bloggar inte så mycket, förutom när jag är sjuk och har tråkigt.

Ingen som har något förslag på nå roliga online spel?
Aja ska iaf iväg nu och försöka hitta ett.
Ha en bra natt :)

Kommentarer
Postat av: Little darling

sov så gott :) nattinatt

2007-10-20 @ 00:26:16
URL: http://littledarling.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0