Borde det inte vara självklart?

Hammala hammala ham :O

I Fredags så var jag hos läkaren och kollade upp mitt konstiga ben som har gjort ont lite då och då i ungefär 3 veckor, läkaren trodde som skolsköterskan att det kunde vara benhinneinflammation och att jag skulle prata med danslärarna på skolan + att vi skulle till någon fotspecialist för och skaffa skoinlägg åt mig för hålfoten var lite väl "låg" och det kunde bidra till att jag hade ont.
Efter det så gick jag och mamma hem och käkade (jag iaf) efter det så var det bara att pallra sig ut i kylan igen och hoppa på bussen till skolan. Var rätt så mysigt att sitta där nästan helt ensam och bara lyssna på musik och ta det lugnt.
När jag väl kom fram så hämta jag böckerna och gick till klassrummet där vi skulle vara och vem springer inte fram om lilla Såfie och berättar att hon svimmade på SH lektionen, hon visste inte varför, men jag gissar på att dom där äckliga bilderna som ambulans-folket visade var lite väl grova :P
Sen så när vi kom in så berättade våran Svenska/Engelska lärare att hon var gravid (jag har misstänkt det ända sen vi började haha) och var i 6:e månaden, så vi skulle få en vikare/ny lärare sen när hon är mammaledig.


Efter skolan så åkte jag hem till Jonathan, när jag väl kom fram så gick vi till affären där Jonathan köpte godis (fy skäms! :P) och lite annat, just då så ville jag inte ha nåt så det vart inget för mig. Efter det så gick vi hem till honom och påbörjade vårat film/tv maraton haha. Om jag inte minns fel så började vi se "Torkel i knipa". Haha den var rolig, men hemsk! Om jag inte minns fel så fortsatte kvällen så :)


Nästa dag (yes jag sov faktiskt över 2 nätter haha) så vaknade och såg en underbar liten sötis som stirrade på mig med stora nyvakna ögon + att det var fullt med snö ute, det mina damer och herrar är lycka ... Jag förstår verkligen vad folk menar när dom säger att man ska glädja sig åt dom små sakerna här i livet, fast dom där två var ändå rätt så stora + att allt som hände under helgen gjorde mig glad :)
Aja moving on, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde sen, men jag minns dock att vi gick ner till affären och köpte godis (båda två! :O), jag tyckte jag tog jätte mycket, men Jonis ... oj .. haha det var mycket :P Sen så var det bara och traska hem igen, kommer ihåg att jag var grymt godissugen, men att vi skulle göra nånting först ... Kommer dock inte ihåg vad. Aja, sen efter det så fortsatte vi kolla på tv/film hela kvällen :).


Idag så vaknade jag till samma underbara sötis som hade tittat på mig med underbara nyvakna ögon igår fast den här gången såg man att han hade gjort nånting och yes det hade han, han hade varit ute med hunden och var iskall om händerna och såklart skulle hålla om mig med dom händerna, haha, men det gör inget du är för söt för att jag ska kunna vara sur på dig ;) och till min stora förskräckelse så började den jäkeln äta godis :O Så jag sa åt honom att det kanske var smartare att äta frukost innan man börjar äta godis, så vi gick ner och åt "frukost" haha. Resten av dagen så gjorde vi ungefär samma som igår och förrigår hehe :P Hoppas du vart nöjd med mitt inlägg Jonis ;)


Kommentarer
Postat av: Juntao

hehe du får MVG för inlägget ;)

2007-11-12 @ 00:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0