Utvecklingssamtal

(Skrev det här inlägget igår, men orkade inte skriva klart det så jag skriver klart det idag.)

Min dag har varit rätt så bra förutom att jag bara sov 3,5 timmar och att jag var på mitt vanliga dåliga humör :/
Aja gick iaf bra att gå upp och göra sig iordning och så tog bussen till skolan och började med att göra lite uppvärmning med Charlotte (pilates/balett läraren), gick bra förutom att jag hade gjort nåt konstigt med den vänstra armen så att jag inte riktigt kunde lyfta den utan att det gjorde jätte ont.
Efter det så körde vi igenom hela föreställningen, vart förvånad över hur "piratig" jag såg ut i mina pirat kläder (positivt såklart). Det gick bra och klädbytena gick förvånansvärt bra.
Efter det så hade vi lunch, sen så var det bara att köra igenom alla danser igen, när vi började köra igenom danserna igen så kom jag på att jag skulle ha utvecklingssamtal så jag gick ut ur danssalen och kollade på microns klocka och där stod det att den var 14.56! Såklart så fick jag panik och gick till busshållplatsen jätte snabbt (skulle möta min mamma där), men det kom ingen buss på typ 5 min och den skulle ha kommit 14.49 så jag vart lite misstänksam och gick tillbaks och kolla på min mobil (som låg i skåpet) och där stod det att klockan var 14.05 eller nåt liknande. Så micron's klocka gick 1 timme före ... Yay :P


Vi tränade klart och fixade kläderna tills idag sen så gick jag och mötte min mamma vid busshållplatsen så gick vi till gymnastiken där vi skulle ha utvecklingssamtal med Björn. Det går bra för mig i alla ämnen, men jag måste våga mer och prata lite mer.. Fast det har jag fått höra varenda år i väldigt många år så jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt det. Kanske borde ta kurser för att våga mer eller nåt hehe.
Efter det så åkte jag och mamma ner på stan så att jag kunde lämna tillbaks mina vita vantar som jag hade köpt till psykdockor-dansen, men jag behövde inte dom för jag fick låna ett par av Mira, och 30 kronor är ju alltid 30 kronor hehe.


Runt 19.00 så vart jag jätte trött och somnade, men vaknade igen runt 21.30 så jag tänkte att jag kunde kolla på Prison Break och lägga mig efter det.
Gick inge bra alls att somna om .. Efter att ha försökt att somna om i typ 1,5 timme så satte jag mig vid datorn och kl. 1 så gick jag och la mig igen, men somnade inte förrens ungefär 2.30 så fick inte så mycket sömn inatt heller :/.


Skriver om genrepet i musikens hus i nästa inlägg ;)

image88

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0