Slut på föreställningarna

Yes, nu så är föreställningarna över och alla dansar kan pusta ut.

Tänkte att jag skulle gå igenom "föreställningas-dagarna" lite kort, så slipper man skriva ett super långt inlägg där man inte förstår vilken dag som vilket hände på.


Kommer inte ihåg alla dagar i detalj så vissa saker kan bli lite fel.

Föreställningsdag ett :
Den började med att vi sågs vid ingången i musikens hus runt 10.30, om jag nu inte minns fel. Runt 11t så gick vi upp och åt och som tur var så fick vi plasttallrikar,glas och bestick av Boland så vi var inte tvugna att törsta ihjäl eller få i oss outspädd apelsin juice ;) Hehe.
Vart pankakor, men tyvärr så var dom väldigt sena till musikens hus så vi fick stressa jätte mycket för att hinna göra oss iordning inför showen som skulle börja 13, men som tur var så hann vi och föreställningen gick jätte bra (om jag inte minns fel.) Tog bara ego bilder den dagen så det får bli en ego-bild.



Föreställningsdag två :
De som inte ville äta på musikens hus (vart sallad) fick komma dit kl. 11.30 (tror jag) och vara färdig sminkade så att vi bara kunde ta på oss pirat/sjömans kläderna och påbörja uppvärmingen 12.
Haha, jag vart jätte irriterad på alla som gjorde fel i uppvärmningen (de gjorde ungefär 8 takter för snabbt) så jag fick damp och började skrika "NEEEJ, NI GÖR FEEELLL!!" såklart så lyssnade ingen, men tillslut så förstod dom det och väntade in dom 8 takterna och då gick det bra ;) Sorry, hatar när jag blir sån där dum äcklig besserwisser :P
Aja, föreställningen började 13 och allt gick bra då med :).
Efter det så spelade jag,Mira,Kumiko och Sofie tjejsnack och efter det så stack vi och käka nere på stan. Detta var då innan Sofie råkade ut för en liten olycka som jag inte ska skriva om här, men som jag bara skriver ner så att jag kommer ihåg den senare ;) Haha stackars Sofie, men allt gick bra :D
Efter det så var det utvecklingssamtal för Sofie. Kommer inte ihåg vad vi andra gjorde, men antar att vi gjorde oss iordning för 19 föreställningen.
Även den gick bra och efter det så fick jag en gul ros av min mammas vännina och en godis och chipspåse av So-pi-pi. Haha tack så mycket ;) Det var jätte gott ;)
Sen var det bara att åka hem och sova ut, för vi var lediga dagen därpå.




Föreställningsdag tre:
Vaknade och mådde jätte illa, funderade på att strunta i och gå, men jag gick ändå och nu så mår jag bättre.
Vi kom dit 12 och sminkade oss, sen så tröttnade jag,Mira och Sofie så vi gick och satte oss uppe på läktaren (heter det så, är trött sorry). Efter att ha suttit där i flera minuter så gick vi och bytte om och började med uppvärmningen.
Efter uppvärmningen så tog vi en bild åt vår modern lärare Helena som har opererat sig. Får hoppas att hon kommer tillbaks snart :)
Efter det så var det dags för föreställningen och jag tror inte det var nån som kände sig särskilt peppad, de flesta kände sig precis som jag utslitna,sjuka och jätte trötta, så det var inte direkt världens bästa föreställning, men det funkade iaf.
Efter det så fick jag en massa blommor (som jag har bilder på i mobilen, men inte orkat överföra till datorn) och en marsipangris av min mamma. Haha den är jätte söt.




Aja allt som allt så tycker jag att allt gick bra och jag har haft det jätte kul :)

image96
SMS powa ;)

image97

Jag,Kumiko,Julia och Sofie som pirater/sjömän

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0