Christmas wonderland

Jag är sååååååååååååååå himla glad över att jag valde dans och inte tänkte som vissa "måste plugga något anständigt för att få ett bra jobb och en bra utbildning". Btw, så får man en bra utbildning om man pluggar dans.


Aja iaf, i måndags så tog alla danstjejer med sig något hembakat så fikade vi alla på EOS'n, det var jätte mysigt och gott!
Igår så dansade vi jazz till en massa julsånger, det var jätte roligt!
Och idag så var vi kvar efter skolan (de som ville) och fikade och kollade på inspelningen av våran julföreställninge, den var faktiskt jätte bra! Jag och många andra trodde att den skulle vara lite sisådär, men som sagt jag tycker vi var jätte duktiga och det vart jätte bra :) På tal om dans så har jag,Mira och Sofie fått fnatt på att börja koreografera .. eller jag har haft det ända sen jag gjorde min första dans, men nu så har jag utvecklats mycket mer (dansmässigt) så  nu har jag en massa olika idéer som jag bara vill göra till verklighet. Vi är iaf alla enade om att vi vill göra en cool lite "spooky" dans tillsammans. :) Kommer nog bli jätte bra ;).
Just det idag så hade vi massage och avslappning istället för balett (hur ofta får man ha det om man pluggar t.ex. data ? ;)), det var jäääääääätte skönt och jag kände verkligen att jag behövde det. Tack Sofie för den sköna massagen ;)


Efter skolan så gick jag och Mira ner på stan så vi kunde köpa lite julklappar, vi gjorde dock inte detta tillsammans med tanke på att jag skulle köpa åt henne, så vi skildes åt utanför en affär (ingen smygreklam! :P ) och jag fortsatte vandra omkring.
Plötsligt så såg jag några såna dära små stånd där folk säljer handgjorda grejer, så jag tänkte "kan väl kolla, dom kanske har nåt fint och billigt som man kan köpa". Jag tittade inte på dom som stod bakom kassan och sålde, men plötsligt så hörde jag någon säga "Sofia" så jag tittade upp och vem stod inte där om det inte var självaste Ämma! :D Jag fick smaka honung med mintchokladsmak, det var jätte gott :D + att Ämma fick mig att spendera mina sista 25 kronor (hade bara 25 kronor löst) på en present till mamma som säkert kommer bli jätte bra :)


Efter det så fortsatte jag min julklapps-sökning :P Och som tur var så hittade jag presenter åt Mira,Sofie och Kumiko (dom vill inte ha sina presenter efter jul och vi får lov imorgon :P). Vart en present i var åt Mira och Kumiko och två till Sofie så jag ska ner på stan imorgon innan skolan och köpa två till till Mira och Kumiko :)


Är väldigt trött nu (gick upp 6.30) så ska nog sova snart :)
Ser verkligen fram emot lovet,julafton och nyår :)



image100

Min dansklass (minus Sofie som fotade) i måndags innan vi började fika.

image101

Haha den här är så cool :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0