Change of plans

Äntligen jullov, som jag har väntat. Är extremt sliten och trött, behöver verkligen ta det lugnt.

Igår efter skolan så var jag och köpte julklappar till Sofie,Kumiko och Mira (dom ville inte ha sina presenter efter jul haha) vart verkligen sista minuten shopping, så det vart mest roliga saker som man kan underhålla sig själv med. Får se om tjejerna tycker om dom :) Enda "problemet" var att jag köpte 2 presenter till Sofie (för att den första  jag köpte var så liten) så idag så åkte jag ner till stan runt 10.40 och köpte 2 presenter till, en till K och en till M. Så alla fick 2 presenter ivar :)


När jag kom till skolan så gick jag och hämtade mina svenska böcker och försökte hitta S,M,K (haha), men som spelade innebandy mot lärarna så jag vart tvungen och gå till svenskan ensam. Först så var bara jag och Jocke där, men sen så kom Martin och Mattias och resten av danstjejerna (förutom ungefär 5 st) så då vart man inte lika ensam och tillslut så kom de som hade spelat innebandy (bara danstjejer :P). Tyvärr så vann dom inte, tydligen för att dom andra 1:orna hade varit diviga eller nåt, äh fattade inte riktigt.
Vi gjorde inget speciellt på svenskan, berättade vad vi skulle göra under lovet och så.
Efter det så gick vi tillbaks till dansen och våra skåp och bytte paket :) Fick 2 av S och en i var av M och K.


Efter skolan så åkte jag ner på stan och började handla julklappar. Köpte åt ett par stycken och vart rätt så nöjd med julklapparna. Hittade en jätte rolig present åt min bror (köpte 2 presenter åt honom) i en liten retro affär i ett hörn nere på stan, stort tack till Ulrika som tipsade mig om affären jag är säker på att min bror kommer gilla presenten, om inte så tar jag den för den var jätte cool haha.


Senare på kvällen så satte jag upp julgranen (jag vet sent ute, men what the heck) så nu är den uppe :D
Dags och sluta blogga nu, tror jag iaf ...

image102

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0